Jitco - Nieuws

Afdrukken

Nieuws


ETB gaat vanaf 2015 verder onder de naam Jitco
12/2014

Met groot genoegen brengen wij u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen ETB Automatisering – DentICT.

Vanaf 1 januari 2015 gaan wij verder onder een nieuwe naam voor zowel ETB Automatisering als voor DentICT:
Jitco, Just IT Company, voorheen ETB Automatisering
MedITall, Medical IT Solutions, voorheen DentICT

Nieuwe namen die geweldig aansluiten bij de ontwikkelingen en professionalisering die we hebben doorgemaakt. En ook in 2015 zorgen we dat we ons blijven ontwikkelen en verbeteren. Onze visie en werkwijze blijven ongewijzigd zoals u van ons gewend bent.

Ons service-platform zal in 2015 behoorlijk worden uitgebreid, zo bent u in staat om in te loggen op uw persoonlijke service pagina waarin u inzage heeft in de dienstverlening, facturen, lopende en afgehandelde service aanvragen etc.

Daarnaast bieden we voor MedITall klanten in 2015 de mogelijkheid om over te stappen op een proactief managed service contract i.p.v. het huidige reactieve uren systeem.

Over deze ontwikkelingen zullen we u spoedig meer informatie versturen, waarmee we u ook volgend jaar weer nog beter van dienst hopen te zijn!

Tot slot wensen wij u uiteraard fijne feestdagen en een mooi en vernieuwend 2015 toe. Tussen kerst en oud & nieuw zijn we tijdens kantoortijden bereikbaar. Tijdens de kerstdagen en op nieuwjaarsdag zijn we er uitsluitend voor noodgevallen.

Met vriendelijke groet,

Jurgen Weijer
Team MedITall - Jitco


ETB Automatisering is gegroeid!
08/2013

Sinds augustus 2013 is ETB Automatisering een samenwerking aangegaan met de groep Central Park. Central Park is een groep van gedreven organisaties die staat voor structurele en renderende groei voor mensen en ondernemingen. In deze groep zitten organisaties variërend van advies in identiteitsstrategie, branding en strategisch management advies.

ETB Automatisering is aangesloten bij deze groep, omdat zij ook de wens heeft de wereld een stukje mooier te maken door ieder zijn/haar eigen kracht te laten benutten. Door advies en implementatie van de beste ICT dienstverlening die voor ondernemingen het verschil maakt.

Verhoogd serviceplatform
Door deze samenwerking, is er een stevige basis gelegd voor een verdere groei van ETB Automatisering en Central Park, en dat staat gelijk aan een verhoogd serviceplatform om u nog beter van dienst te kunnen zijn.

Bereikbaarheid
Wij zorgen ervoor dat u altijd iemand aan de lijn krijgt wanneer u ETB Automatisering belt voor uw storingen en andere vragen. Om die garantie te geven, kan het voorkomen dat u één van onze nieuwe collega’s aan de lijn krijgt die uw boodschap graag aanneemt en direct aan ons doorgeeft.

Meer informatie
Kijkt u voor meer informatie over Central Park op www.centralpark.nl.

Mocht u vragen hebben naar aanleiding van dit bericht, kunt u ons telefonisch bereiken via 072-5816210, kiest u dan voor optie 2. We staan u graag te woord!

Met vriendelijke groet,

Team ETB Automatisering